En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sade ve yepelek bir görünüm sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da stabil ve siyah renklerde yeğleme ettik. Ast ocaklık dolaplarımızda:

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler ev bark dâhili tavzih sistemine zarif bir dokunuş ekler. Bu şekil armatürler antrasit rengin derin ve servet sahibi tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Yumuşak ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların taçı sıra ilenmeşap ve deri mobilyalar ile bile nispeten uyumludur. Hafif bir platform tekvin etmek için çok bir duvar rengi tercihidir.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil fon perde üzere parçalar antrasitin sel evetğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bu tarz şeylerin müşterek kullanımından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında geçim epey önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan goldfix tasarımları mimarilabilir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere müsait hizmeti esenlamaktadır.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai yahut yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peyda etmek ve çağdaş bir konsept goldfix peyda etmek isteyenler midein idealdir.

İki rengin kontrastı, çok çokça aksesuar giymek zorunda kalmadan zarafetli bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha bakılırsa antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Gri renk duvar antrasit gri dekorasyon boyası, gayrı renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak muhtevain de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri oylumlu bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir atmosfer kazandırır.

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya mirlamıştır.

çağcıl yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri ortada arz düz belirtik gri salim bir hava esenlıyor. Koridorlara uygulanan en âlâ üç renk arasında ayan gri rengi bulunuyor. Sıcak bir ambiyans oluşturan yıldızlı gri renk mekanlara makrolik ve derinlik bekyor.

Banyo içinde ışıl bir yapı yahut dizayna müsaade verilmeden salt mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page